Upoznajte Taopatch® uređaje

Uređaji se razlikuju po snazi i vrsti svetlosnih impulsa koje šalju u organizam. Poželjno je da se pre poručivanja konsultujete sa našim praktičarem kako bi sto bolje utvrdili koji tip najviše odgovara Vašim potrebama.

Svi uređaji su 100% bez nuspojava i kontraindikacija, klinički testirani i FDA odobreni.

Poželjno je da se pre poručivanja uređaja napravi pregled ili konsultacija kod naseg sertifikovanog Taopatch praktičara.
Tako dobijamo uvid koji uređaj i koji protokol apliciranja najviše odgovara Vašim potrebama. Svi uređaji su 100% bez nus pojava i bez kontraindikacija.
Klinički su testirani, FDA i C E odobreni.

Taopatch® Start-3kom

299€

Taopatch®  START je osnovni model, prečnika 16mm i debljine 0.3mm.
Poboljšajte mišićne performanse, pojačajte fokus i ublažite bol i umor – sve je moguće sa Taopatch® Start. Prirodni uređaj sa 2 sloja nanokristala za podršku vašem nervnom sistemu, poboljšanje performansi i jačanje imunološkog sistema.

Taopatch® Pro-3kom

649€

PRO je superiornija varijanta  i multifunkcionalni proizvod. On Ima 4 sloja nanokristala. Emituje 380 različitih talasnih dužina, korisnih za ljudsko zdravlje. Svaka kutija sadrži 3 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

Taopatch® Platinum-3kom

1697€

Taopatch® PLATINUM je kreiran na osnovu popularnog zahteva naših Taopatch® stručnjaka. Ovo je vrhunski proizvod u pogledu efikasnosti i kompletnosti naših proizvoda. Pokriva veoma široko područje emisije i ima 6 slojeva nanokristala. (tri puta više nego Taopatch® START i 1/3 više nego Taopatch® PRO).Emituje 650 različitih talasnih dužina, korisnih za ljudsko zdravlje.Takođe sadrži 3 uređaja u pakovanju sa dužinom trajanja 3 god.

Taopatch® Sport-3kom

329€

SPORT je rezultat više od 10 godina lečenja profesionalnih timova i sportista. Njegove prednosti podržane su sa dva naučna istraživanja o sportskoj aktivnosti i mišićnoj izdržljivosti objavljena na PubMedu. Ovaj uređaj je prošao rigorozne doping testove i potvrđeno je da ne sadrži nikakve zabranjene supstance, što ga čini idealnim za sportiste svih nivoa. Ima 2 sloja nanokristala. Poseduje 199 talasnih dužina, specifičnih za poboljšanje sportskih performansi i brži oporavak.Poboljšava držanje tela, ravnoteže, simetrije pokreta i oporavka nakon treninga ili trke.

Taopatch® Emotion-3kom

329€

Prednosti naše svetlosne terapije za mentalno zdravlje su naučno potvrđene. Stoga smo razvili poseban proizvod, Taopatch® EMOTION, koji koristi svetlosnu terapiju za podršku tretmanu emocionalnih stanja. Poseduje 100 specifičnih talasnih dužina za tretman emocija. Prednosti Taopatch® EMOTION-a obuhvataju kako posturalne, tako i psihološke koristi. U svakoj kutiji se nalazi 3 uređaja, a svaki od njih traje 3 godine.

Taopatch® TMJ-3kom

329€

Taopatch® TMJ je optimalan za neuromišićne tretmane. Namenjen je tretiranju TMJ-a i reprogramiranju pokreta mišića. Ima 2 sloja nanokristala. Emituje 220 specifičnih talasnih dužina za tretiranje držanja tela, neuromišićne neravnoteže, olakšavanje bola, edema, otoka, osetljivih i okidač tačaka. Svaka kutija sadrži 3 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

TAOPATCH® PHYSIO

399€

Taopatch® PHYSIO je specifičan uređaj za tretman bola i neuromišićne napetosti. Veoma praktičan i brz za primenu, on je jedini proizvod rezervisan za ekskluzivnu ambulantnu upotrebu od strane terapeuta. To je najveći uređaj koji proizvodimo, veličine slične dlanu ruke. Izdržljiv, fleksibilan i preklopiv, ima iste talasne dužine kao Taopatch® STRIPES i TMJ: 220 specifičnih talasnih dužina. Svaka kutija sadrži 3 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

TAOPATCH® FOCUS

799€

Taopatch® PHYSIO je specifičan uređaj za tretman bola i neuromišićne napetosti. Veoma praktičan i brz za primenu, on je jedini proizvod rezervisan za ekskluzivnu ambulantnu upotrebu od strane terapeuta. To je najveći uređaj koji proizvodimo. Izdržljiv, fleksibilan i preklopiv, ima iste talasne dužine kao Taopatch® STRIPES i TMJ: 220 specifičnih talasnih dužina. Svaka kutija sadrži 3 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

TAOPATCH® DEFENSE

349€

Taopatch® DEFENSE je kreiran kao podrška onima koji štite druge (vojska, paravojne i policijske snage, spasilačke jedinice, itd.) i koji zahtevaju snažnu lucidnost, koncentraciju, energiju i otpornost u trenucima pritiska. Njegove specifične 220 talasnih dužina mogu smanjiti stres, povećati barijeru antioksidativne odbrane i poboljšati neuromišićnu ravnotežu. Kao i kod većine uređaja kutija sadrži 3 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine. Pružajući podršku onima koji su na prvoj liniji odbrane, Taopatch® DEFENSE omogućava im da ostanu fokusirani i otporni u izazovnim situacijama.

TAOPATCH® FOOT

249€

Taopatch® FOOT je proizvod razvijen za receptore stopala, koji su od suštinskog značaja za naš neuromišićni sistem. Može se primeniti ispod stopala, na ortopedske uloške ili na proprioceptivne uloške sa posebnim lepkom. Naučna istraživanja su pokazala da upotreba Taopatch® povećava bilateralnu mišićnu snagu donjih i gornjih ekstremiteta, kontrolu držanja tela i pokreta. Kod sportista, primećen je porast od 2cm u visini skoka, čak i pri kontaktu sa stopalom. Svaka kutija sadrži 2 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

Taopatch® MINI

329€

Taopatch® MINI, naš najmanji proizvod, pruža praktično rešenje za precizno tretiranje osetljivih tačaka na licu i primenu aurikuloterapije. Njegova minijaturna veličina omogućava lako umetanje unutar dentalnih splinti, proteza ili privremenih zuba. Sa 2 sloja nanokristala, ovi minijaturni flasteri dolaze u boji kože radi diskretnog korišćenja. Svaka kutija sadrži 6 uređaja, sa trajanjem od 3 godine.

MINI PLATINUM
649€

MINI PLATINUM koristi istu tehnologiju kao i Taopatch® PLATINUM, ali u veoma malim dimenzijama, sa samo 10% terapijskog kapaciteta PLATINUM-a. Sadrži 6 slojeva nanokristala, emitujući različite talasne dužine. Može se umetnuti u dentalne splinte radi tretiranja neravnoteža temporomandibularnog zgloba i može se koristiti u tretmanu osetljivih tačaka na licu, vratu i ramenom pojasu. Svaka kutija sadrži 6 uređaja, svaki sa trajanjem od 3 godine.

PHOTONIC CAP
1299€

Taopatch® PHOTONIC CAP je prenosiva LED kapa napajana Taopatch® nanotehnologijom sadržanom u njoj. Sertifikovana od strane CE i FDA, Taopatch® PHOTONIC CAP emituje 650 talasnih dužina, prodirući kroz tkiva lobanje na različitim dubinama, bezbedno i tolerantno. Obimna naučna literatura, zapravo, pokazala je koristi transkranijalne terapije koja je efikasna u stimulisanju mozga i podsticanju procesa zarastanja. PHOTONIC CAP, osim poboljšanja emocionalnog blagostanja, koncentracije, pamćenja i sna, može doneti višestruke koristi u patologijama kao što su Parkinsonova bolest, Multipla skleroza i Alchajmerova bolest. Kutija sadrži 1 kapu.

TAOPATCH® BODY STATION

Taopatch® BODY STATION je višespektralna lampa integrisana sa Taopatch® nanotehnologijom kako bi pojačala tretmane.

Opremljena je LED svetlima infracrvenog svetla (nevidljivog ljudskom oku) i crvenog svetla koja se mogu uključivati pojedinačno ili istovremeno putem daljinskog upravljača. Svaka LED svetiljka takođe sadrži Taopatch® nanotehnologiju unutar sebe.

Lampa obogaćuje telo sa 650 talasnih dužina. BODY STATION je podesiva i može se postaviti na plafon ili zid. Daljinski upravljač uključuje tajmer kako bi se odabrao vreme terapije. Kutija sadrži 1 lampu i pripadajuće dodatke.

Kako se postavljaju uređaji?

Uređaji su mali i lagani, veličine novčića.  Stavljaju se na različite akupresurne  tačke na telu a zatim se  pričvršćuju lepljivim trakama ili flasterima. Za pričvršćivanje možete koristiti obične ili antialergijske flastere, ukoliko imate osetljivu kožu. U našoj ponudi možete pronaći i Taopatch Skin, vodootporne, antialergenske flastere specijalno dizajnirane za fiksiranje Taopatch uređaja. 

Preporučena mesta postavljanja na telu, kao i broj uređaja koje ćete nositi, zavise direktno od Vaših tegoba ili željenih rezultata. Dobićete detaljne instrukcije i uputstva prilikom kupovine, a u svakom trenutku ćete imati podršku našeg praktičara za sva moguća pitanja.

Korišćenje i održavanje

Za vreme nošenja taopatch uređaja potrebno je povećati dnevni unos vode. Preporučuje se bar 2.5l do 3l dnevno, u zavisnosti od Vaše kilaže i konstitucije. Pored toga potrebno je da pratite uputstva koja ćete dobiti od praktičara, da bi efekti bili što bolji po Vas. Uputstva će se odnositi na akupunkturne tačke i protokole apliciranja uređaja.
Taopatch uređaji su vrlo laki za čuvanje i održavanje.

Taopatch uredjaji su vrlo laki za čuvanje i održavanje. Pranje i dezinfekcija se može raditi mlakom vodom i sapunom, jer su vodootporni. Ne zahtevaju nikakvo punjenje ili zamenu baterija. Jedan set koji sadrži 3 uređaja , traje 3 godine.

Pročitajte detaljnije kako kako Taopatch može promeniti i Vaš život, ili nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice. Vrlo rado cemo Vam pomoći.

taopatch korisnik i Poboljšanje sportskih rezultata
Poboljšanje sportskih rezultata
Solidarnost multiple skleroze
Ublažavanje simptoma Multiple skleroze
Solidarnost Parkinson
Ublažavanje simptoma Parkinsonove bolesti
Poboljšanje opšteg zdravlja
Poboljšanje opsteg zdravlja
Naucna istraživanja taopatch
Studije i utisci
Scroll to Top