Taopatch® za poboljšanje sportskih rezultata i vrhunske performanse

Taopatch® postaje sve zastupljeniji faktor u postizanju izuzetnih rezultata u sportu.  Omogućava sportistima da ostvare svoj pun potencijal i izbegnu povrede koje bi ih mogle zaustaviti u ostvarivanju svojih ciljeva.
Direktno utiče na proprioceptivni sistem, poboljšavajući telesnu posturu i pokrete.

Šta je proprioceptivni sistem?

Proprioceptivni sistem je ključan za sportiste jer im omogućava da osete položaj, kretanje i napetost delova tela bez potrebe za vizuelnim praćenjem. Ovaj sistem se oslanja na proprioceptore, senzore u mišićima, tetivama i zglobovima, koji informišu mozak o položaju i kretanju tela. Zahvaljujući proprioceptivnom sistemu, sportisti mogu da izvode složene pokrete sa preciznošću i koordinacijom, što je od suštinske važnosti u sportskim aktivnostima koje zahtevaju brze i precizne reakcije, kao što su gimnastika, fudbal, ili košarka. Razvijen proprioceptivni sistem pomaže u prevenciji povreda, omogućavajući sportistima da pravilno rasporede opterećenje na različite delove tela i prilagode se nepredvidivim situacijama u toku treninga ili takmičenja.

taopatch korisnik i Poboljšanje sportskih rezultata

Mnogi vrhunski sportisti već odavno koriste Taopatch za poboljšanje sportskih rezultata.

Dejstvo Taopatcha na nervni i mišićni sistem ima višestruko dejstvo. Zato je već uveliko poznat i priznat od strane sportista, trenera, sportskih fizioterapeuta kao i celih timova. Poboljšanje sportskih rezultata se ogleda u:

Povećanju efikasnost sportskih aktivnosti i ubrzavanju oporavka od povreda.

Smanjenju bola i hroničnih bolova uzrokovanih ponavljanim pokretima pod visokim pritiskom na zglobove i mišiće.

Poboljšanju fokusa i produktivnost, što pozitivno utiče na sportske rezultate.

Smanju rizika od povreda, direktim delovanjem na proprioceprivni sistem tela.

Izjava jednog priznatog fizioterapeuta:
“Atletski sam trener i stručnjak za kinezilogiju i osteopatiju. Treniram nekoliko ekipa i pojedinačnih sportista. Sticao sam bogato iskustvo programima treninga profesionalnih sportista koji ne smeju biti ograničeni samo na fizičku pripremu i tehniku pokreta, jer organizam postaje manje efikasan s vremenom, a mogu se javiti i fizički problemi. Nanotehnologija Taopatch® izuzetno pomaže mojim sportistima u postizanju efikasnosti i eliminisanju nepravilnosti u pokretu, smanjujući mogućnost povreda. U slučaju povrede, protokoli korišćenja proizvoda zajedno sa programom specifičnih vežbi pomažu u bržem i efikasnijem povratku funkcionalnosti zglobova.”

I ovde važi pravilo da ni jedan organizam nije isti, tako da rezultati korišćenja Taopatcha mogu varirati u odnosu na vrstu sporta kojom se bavite, starosnu dob i telesnu konstituciju. Ali do današnjeg dana nemamo ni jedan negativan efekat korišćenja Taopatch SPORT-a.

FDA, kao vodeća regulatorna agencija, osigurava bezbednost i efikasnost ovog uređaja. Ovaj uređaj je prošao rigorozne doping testove i potvrđeno je da ne sadrži nikakve zabranjene supstance, što ga čini idealnim za sportiste svih nivoa.

Pročitajte detaljnije kako kako Taopatch može promeniti i Vaš život, ili nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice. Vrlo rado cemo Vam pomoći.

Poboljšanje opšteg zdravlja
Poboljšanje opsteg zdravlja
Solidarnost Parkinson
Ublažavanje simptoma Parkinsonove bolesti
Solidarnost multiple skleroze
Ublažavanje simptoma Multiple skleroze
Naucna istraživanja taopatch
Studije i utisci
Scroll to Top